Hrvatski radio

Radio Rijeka

Spettacolo Dell'occulto: mistični događaj u raskošnoj dvorani Circolo

03.11.2021.

13:04

Autor: HRT - Radio Rijeka

Foto: Udruga RiRock

Foto: Udruga RiRock

Foto: - / -

Povodom Noći Vještica Udruga Ri Rock donosi kulturni odgovor svim događajima koji su zauzeli grad tijekom ovog tajanstvenog i starog praznika. Tako se 05.11.2021. (petak) u atraktivnoj svečanoj dvorani Circolo održava večer posvećena mračnoj strani umjetnosti: Spettacolo Dell'occulto.

Program spektakla čine uvertira, intermezzo i epilog, javljaju iz Udruge RiRock.

Za samo otvorenje večeri pripremljena je uvertira uz kratki dijalog Božanstvene Komedije Dante Alighieria na talijanskom jeziku. Slijedi… Koncertni krešendo za pamćenje, nastup beskompromisnog benda GRČ!

U koncertnoj pauzi, najavljenom intermezzu, održat će se monolog iz mračne strane talijanske književne povijesti i tako najaviti epilog večeri.

Završni čin ovjekovječit će nastup riječkih doom metalaca Old Night.

Ovi istaknuti glazbenici riječkog podneblja će svojim tmurnim notama oplemeniti mračnu atmosferu i uz samu dvoranu Circolo, kao veličanstvenu kulisu, pretvoriti događaj u nezaboravno iskustvo za Noć Vještica. Dvorana Circolo otvorit će svoja vrata otvoriti u 21h, a goste ispratiti točno u ponoć.

Ulaznice je moguće rezervirati putem linka niže te tako osigurati si mjesto na događaju, a uplatu je moguće izvršiti transakcijski unaprijed ili gotovinom na ulazu 30 minuta prije početka samog događaja. Link za rezervacije i uplatu: https://forms.gle/UGGEY2AEwn6QTKnT7

Posjetitelje se poziva da uveličaju događaj odabirom otmjenih kostima s temom: mistike, vamp okultizma i maskirne tajanstvenosti sa naglaskom na crno, crno i samo crno.   

Ulaznica za ovu svečanu večer iznosi 60kn, a broj mjesta je ograničen pa se tako pozivaju gosti da rezerviraju iste na vrijeme. 

Rezervirane ulaznice potrebno je podignuti najkasnije 30 minuta prije početka događanja, u protivnom se rezervacija poništava.

Na ulazu u dvoranu Circolo biti će potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. Za one koji nemaju Covid putovnicu biti će osigurano testiranje na ulazu po cijeni od 30kn.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.