Hrvatski radio

Radio Rijeka

Što radi Roko Blažević godinu dana poslije pobjedničke Dore? Pjeva!

01.03.2020.

16:41

Autor: Tatjana Sandalj

Roko Blažević i Mario Lipovšek na nedeljnemu obedu za mikrofonom (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Roko Blažević i Mario Lipovšek na nedeljnemu obedu za mikrofonom (Foto: Tatjana Sandalj / HRT - Radio Rijeka)

Foto: - / -

Godinu dana nakon što je pobijedio na natjecanju Dora i potom predstavljao Hrvatsku na natjecanju za naj pjesmu Eurovizije u Izraelu, sve to s pjesmom "The Dream", pitamo Roka Blaževića ostvaruju li se njegovi snovi.

Mario Lipovšek nije mogao znati da će finale izbora Dora u usbotu navečer biti tako riječko i tako uzbudljivo, niti je mogao predvidjeti koga bi onda u nedjelju trebalo zvati u goste u emisiju Na obed. I zato je pozvao pjevača kojeg poziva već punu godinu - Roka Blaževića, pobjednika Dore 2019. godine.

"U Splitu ili si sportaš ili pivaš, a ja pivan", rekao je Roko i objasnio da to nije čudno kad u obitelji svi pjevaju. A pjeva od djetinjstva, čak i javno, na raznim festivalima.

"Svoj sam, pratim snove i mislim da svaki put treba dat 200 posto sebe na sceni", pripovijeda mladi Splićanin. 

"Ne znam što je cilj uspjeha u Hrvatskoj", zaključuje u razgovoru o šouima u kojima se zaista mladi ljudi mogu pokazat i dokazat, ali često i brzo nestanu sa scene. Više poslušajte u nastavku:

Na obedu: Roko Blažević, pripremio Mario Lipovšek

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.