Hrvatski radio

Radio Rijeka

Subotnji božićni party: Belfast Food u Klubu Gervais

22.12.2017.

10:55

Autor: Hrvatski Radio

HRT logo

HRT logo

Foto: HRT / HRT

Na subotnji božićni party uz najpoznatije riječke Irce, grupu Belfast Food, pozivaju vas iz opatijskoga Kluba Gervais. Ulaz je slobodan, koncert počinje u 22 sata, a od vas zauzvrat očekuju samo da se dobro zabavite.

Belfast Food se okupio 1996. godine, ali počeci grupe datiraju još u rane devedesete, kada se trojka iz Srednje muzičke škole u Rijeci - Marko Anić, Hrvoje Hodak i Sebastian Mavrić - nalazila kako bi uživala u zvucima daleke Irske. 

Oni su ih toliko inspirirali da su ih počeli javno izvoditi na raznim lokacijama u i oko Rijeke, da bi se 1997. oglasili prvim albumom "Live in Rijeka". Točno dvadeset godina kasnije, uz ponešto izmjena u postavi benda, Belfast Food iza sebe ima ukupno četiri studijska i dva live albuma te reputaciju sastava koji svojim energičnim i pozitivno nabijenim koncertima publici jamči dobru svirku i odličan provod, osobito u ove vesele blagdanske dane. 

Isto obećanje vrijedi i za koncert na koji Belfast Food pozivaju ove subote u opatijski Klub Gervais, a tim je povodom s jednim od članova grupe, Erikom Malnarom, razgovarao Ivica Vrkić:

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.