Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zadnji dan glasanja: Radio Rijeka i Robert Ferlin u finalu za Zlatni studio!

11.01.2022.

13:36

Autor: Lena Stojiljković

studio na Korzu

studio na Korzu

Foto: Anja Matić / Radio Rijeka

Zahvaljujući upravo vašim glasovima, na čemu smo vam neizmjerno zahvalni dragi naši slušatelji, možemo se ponositi ulaskom u finalni krug najveće medijske nagrade u Hrvatskoj - Zlatnog studija, koji se dodjeljuje u organizaciji Jutarnjeg lista. 

Radio Rijeka tako konkurira za najbolju radijsku postaju u Hrvatskoj, a naš Robert Ferlin za najbolji radijski glas! 


Kako bismo nagrade i osvojili te ih s velikim osmijehom na licu i preuzeli na gala večeri 4. veljače u studiju Anton Marti HRT-a, potrebno nam je još malo vaše podrške - klikova i popunjenih kupona. 


Glasati možete još samo danas putem putem portala Jutarnji.hr i na kuponima koji se petkom objavljuju u prilogu Studio Jutarnjeg lista. Bezbroj vam puta hvala! Svjesni smo - ovo je naš zajednički uspjeh!


Za najbolji radijski glas, uz Roberta Ferlina u konkurenciji su i Mario Lipovšek Battifiaca i Tatjana Jurić, a za najbolju radijsku postaju uz Radio Rijeku u finalu su Radio Dalmacija i Narodni radio. 


Na glasanje i podršku poziva i jedna od članica žirija nagrade Zlatni studio Tena Šarčević iz Jutarnjeg lista. Poslušajte razgovor:

intervju s članicom žirija za Zlatni studio

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.