Kristijan Kozmić nagrađivani je opatijski majstor kulinarstva i gurman koji svakog četvrtka u 9 sati i 15 minuta u eteru Radio Rijeke slušateljima otkriva što se danas nudi na riječkoj placi.
11:34 / 16.06.2022.
Autor: Anja Matić
Objavljeno: 16. lipnja 2022., prije 12 dana
Autor: Anja Matić
Kristijan Kozmić nagrađivani je opatijski majstor kulinarstva i gurman koji svakog četvrtka u 9 sati i 15 minuta u eteru Radio Rijeke slušateljima otkriva što se danas nudi na riječkoj placi.
To što je blagdan ne znači da placa ne radi! Kristijan je tako i danas našoj ivi Pavletić Crnić otkrio što je u ponudi na riječkoj tržnici, a podijelio je i pokoji recept. Trešnje se prodaju za 26 kuna, dinja za 16 kuna, kruškice za 20 kuna kilogram, limun 16 kuna, jabuke su 10, pomidori za 20 do 24 kune.
Nastavio je nadalje da je naišao na krastavce za 10 kuna, mrkvu za 12 kuna, mladi radić 10, 15 ili 20 kuna (ovisno o mjestu), glavica češnjaka za 5 kuna, naranče po 12 kuna, kristalka 22 kuna, kao i blitva.
Dodao je da su u ponudi tikvice za 14 do 16 kuna, mladi krumpir 10 kuna, karfiol za 16 kuna, paprika 25 kuna, mladi luk po 6 kuna te banane po 12 kuna.
Ako još niste, znate gdje svratiti prije pripreme današnjeg ručka. Ali požurite! Tržnica radi do podne. Cijelu emisiju poslušajte u nastavku:
emisija Placa
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora