Hrvatski radio

Radio Rijeka

Uvod u Ri Rock koncertnu sezonu

20.05.2022.

09:24

Autor: HRT - Radio Rijeka

Band Old Night

Band Old Night

Foto: - / Ri Rock

Danas u Palachu, Udruga Ri Rock otvara svoju novu koncertnu sezonu i donosi nastupe i promocije tri riječka benda: Old Night, Soulcase i Lei.

Prije koncertnog dijela, s početkom u 20 sati, riječkoj sceni će se predstaviti festival “Vlajternativa” iz Benkovca uz projekciju dokumentarnog filma u čast 10. godina održavanja festivala. Udruga Vlajter-Ego je kroz godine ugostila na festival velik broj bendova, među kojima su i mnogi riječki. Isti će prisustvovati projekciji i prisjetiti se svojih nastupa. Ulaz na projekciju filma je besplatan, a vrata se otvaraju u 19:30 h.


Nakon filmskog dijela programa, u 21:30 h počinje koncertni program uz 3 riječka benda. Riječkoj publici će se po prvi puta uživo predstaviti dugoočekivani treći album benda Old Night pod nazivom “Ghost Light”. Nositelji titule “Nove Nade” 43. Ri Rock Festivala - Soulcase, predstaviti će svoj debi EP “Devour” a večer će otvoriti riječani Lei pjesmama sa svog nadolazećeg albuma.


Cijena ulaznice za koncertni dio večeri iznosi 50 kuna, pretprodaje nema, a ulaznice će biti u prodaji na ulazu u Palach od 21 h.


Udruga Ri Rock u koncertnoj sezoni 2022. ima u vidu organizirati još nekolicinu koncerata na kojima će ugostiti ponajviše izvođače iz Rijeke uz razne goste iz drugih gradova i okolnih država. Tijekom ljeta održat će se Dan Otvorene Probe i nekoliko Jam Sessiona koji će okupiti polaznike radionica Ri Rock Akademije i razne glazbenike s ciljem udruživanja, promocije bendova i osnivanja novih glazbenih sastava. Također su u realizaciji ovogodišnji Dark Circle Fest 9 koji će kao i svake godine uvesti nas u jesen uz žestoke note te 44. Ri Rock Festival kao kruna koncertne sezone 2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.