Hrvatski radio

Radio Rijeka

Zabavite se i napravite dobro djelo - donatorski picigin turnir za riječku Udrugu "Srce za nju"

18.08.2022.

10:58

Autor: Anja Matić

picigin za dušu

picigin za dušu

Foto: Jelena Popović / -

Zezancija na moru u humanitarnom tonu! Ove nedjelje 21. kolovoza održat će se sada već tradicionalni riječki humanitarni turnir "Dobri Kamov" u najjačem ljetnom sportu: piciginu!

Turnir se održava na Pećinama na jednoj od najljepših gradskih plaža, na Sablićevu, ispod beach bara "KAMOV".


Ekipe mogu biti od četiri ili pet članova, kako želite, a može i više. Igra se po 10 minuta, a prije igre malo zagrijavanja.

Kotizacija je i dalje 50 kuna po članu ekipe, a sve ćemo šolde ove godine donirati našoj riječkoj Udruzi "Srce za nju", koja unatoč svim poteškoćama hrabro i uporno pomaže jednoj od najranjivijih skupina u našem društvu, ženama oboljelim od teških bolesti, voze ih na terapije i sa terapija, voze ih po lijekove, čuvaju ih i paze, rade čuda i daju im do znanja kako nisu same, a u koje nesebično i humano ulažu sebe fantastične djevojke i žene s kojima je gušt surađivati.

organizatori humanitarnog picigina

I ove godine organizacija je pronašla najpošteniji tročlani žiri koji će ekipe ocjenjivati po sljedećih kategorijama: po zalaganju, atraktivnosti igre i simpatičnosti ekipe.


Oko 15 sati počinje okupljanje, a igra od 16. Ekipa iz "Kamova" osigurala je glazbu, piće dobrodošlice i nagrade.


Svoju ekipu možete prijaviti pozivom, SMS-om, Viberom, WhatApp-om, Messengerom na broj 095 820 6449 (Sandi). 


Više o ovom divnom događanju hvale vrijednom rekao nam je uvijek dobro raspoloženi profesor godine Sandi Basić. Poslušajte razgovor:

emisija Valovi na valovima

Galerija
cijela vesela ekipa, Foto: Jelena Popović/-
veselo je bilo i prošle godine, Foto: Jelena Popović/-

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.

Emisija

Valovi na valovima

O moru i oko mora te svemu vezanome uz turizam i oko njega, svake srijede u 13:20 sati donosimo brojne zanimljive priče o zanimljivim ljudima, poslovima, događajima, običajima, destinacijama, gastronomskim delicijama...

Poslušajte u Slušaonici