Hrvatski radio

Radio Rijeka

Željko Pervan u Opatiji predstavlja svoj novi stand-up show

10.07.2022.

13:27

Autor: Albert Petrović

Željko Pervan

Željko Pervan

Foto: - / Ljetna pozornica Opatija

Omiljeni hrvatski komičar i urnebesno duhovit kroničar domaće političke i društvene zbilje Željko Pervan u utorak, 12. srpnja s početkom u 21 sat dolazi na Ljetnu pozornicu u Opatiji gdje će predstaviti novi stand-up show "…nema meni domene!"

Željko Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara. Još od nastanka "Zločeste djece" i preko legendarne "Večernje škole" pa sve do "Pervanova dnevnika", Pervanovi projekti, stand-up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i komičar pojavi.


Željko Pervan pripremio je dva sata svog najboljeg izdanja.Nakon desetljeća života, konačno sam upoznao samog sebe! Znao sam se ja , onako iz viđenja, spavao, brijao se, hranio to truplo. Međutim, sada živim okrenut prema unutrašnjem meni. Moju unutrašnju ljepotu vidjet ćete možda na obdukciji, ali to je adut ružnima kao što sam ja. Puno toga sam vidio u sebi, obrisao neke predjele mene, tamo gdje moja vlastita noga nije kročila. Sve sam to sročio u ispovijed-predstavu koju vam predstavljam. Možete me sresti 12.7. u Opatiji.... srdačno svoj, Željko Pervan.

Željko Pervan

Željko Pervan telefonski je gostovao u studiju Radio Rijeke pri čemu je podijeljeno i nekoliko karata za show. Poslušajte razgovor s našim Albertom:Željko Pervan

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.