Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ženska klapa "Luka" - napokon s "Porinom" u rukama!

25.03.2018.

15:08

Autor: Boris Kanazir

S dodjele Porina (Foto: Klapa Luka / Facebook)

S dodjele Porina (Foto: Klapa Luka / Facebook)

Foto: - / -

Ženska klapa "Luka" dobila je prije dva dana, nakon niza uspješnih godina na domaćoj i međunarodnoj sceni, nagradu "Porin" za najbolji album pop-folklorne glazbe. Nagrađeni album nosi ime "Zbog ljubavi". Pravi povod da članice klape pozovemo na nedeljni obed!

Godine i godine rada, ljubavi prema glazbi, niz domaćih i međunarodnih nagrada okrunjene su, napokon, i nagradom hrvatske glazbene struke. "Porin" za najbolji album pop-folklorne glazbe u naš su kraj donijele članice Ženske klape "Luka". Na albumu "Zbog ljubavi", na kojem se radilo gotovo godinu dana, našlo se 11 pjesama. Za četiri tekst potpisuje članica klape Tatjana Bon, a glazbu Duško Rapotec Ute.

Ponosne smo i sretne, istaknule su gostujući u programu Radio Rijeke Tatjana Bon i Jagoda Lesica. Govorile su, osim o nagrađenom albumu i njegovoj skoroj promociji u Rijeci, o svoja više od tri desetljeća druženja s glazbom, počecima, brojnim uspjesima i iskustvima... Poslušajte što su sve ispričale Mariju Lipovšeku Battifiaci:

Foto: Boris Kanazir / HRT - Radio Rijeka

Foto: Boris Kanazir / HRT - Radio Rijeka

Foto: - / -

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.