Hrvatski radio

Radio Rijeka

Naše zvijezde opet će pjevati!

16.04.2022.

12:15

Autor: HRT - Radio Rijeka

Robert i Mario

Robert i Mario

Foto: Dario Njavro / HRT

Riječke zvjezdane snage, Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca, opet će pjevati! Sinoć su do kraja svoje glazbene avanture stigli Iva i Ivo.  

Muški zvjezdano-mentorski par Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca za ovu emisiju pripremio je rock pjesmu Petrsin i češanj autora, pjevača i osnivača Bonace, Duška Jeličića Duleta iz Opatije.


Mario se, odmah nakon izvedbe zahvalio autoru pjesme koji je nastup pratio iz publike i dometnuo i da Danijela puno bolje izgleda nego prošlu emisiju u kojoj ju je mijenjao Nikša Bratoš. Marko Tolja je iz žirija zapjevao s parom, a tek onda komentirao da zahvaljuje u ime svih Primoraca što su izabrali ovu pjesmu, ali da misli da je jedini u žiriju koji je razumio tekst te pjesme. Zorica je kazala da je ovdje vidljiv težak sukob interesa i da su vrlo lukavo zakuhali večeras i opet napravili show. Jedan šepav, jedan ćorav, rekli su Mario i ozlijeđeni Robert koji je ozljedu kvalificirao kao „ozljedu na radu“ i otišli Dušku.


Žiri je njihov nastup nagradio ukupnim zbrojem ocjena 32. Svi su članovi žirija pokazali osmice.Pogledajte i uživajte u sinoćnjem nastupu naših snaga!

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.