Hrvatski radio

Radio Rijeka

Besplatan posjet riječkim atrakcijama - dodatni razlog zašto zimi doći u Rijeku

06.10.2022.

13:01

Autor: Radio Rijeka

Winter pass

Winter pass

Foto: - / Visit Rijeka

Turistička zajednica grada Rijeke i ove je godine pripremila posebnu ponudu za sve posjetitelje koji se u našem gradu zadrže dvije ili više noći u nadolazećem zimskom periodu. Ova promotivna ponuda dostupna je u svim smještajnim objektima na području Rijeke od 1. listopada do 31. ožujka.

Winter Pass propusnica omogućava turistima da uključene atrakcije i sadržaje posjećuju besplatno, nakon što im, na zahtjev objekta u kojem su smješteni, bude dostavljena putem elektroničke pošte.


Propusnica se sastoji od vouchera s QR kodom koji zamjenjuje ulaznice za uključene gradske znamenitosti. Posjetitelji na ulasku u odabranu atrakciju pokazuju kod te na taj način ostvaruju besplatan ulaz.


Winter Pass poslužit će i kao odlična podrška u informiranju posjetitelja o turističkoj ponudi grada, a njegovom će se promocijom potencijalnim gostima predstaviti dodatni motiv dolaska u Rijeku koji može biti presudan pri odabiru destinacije u zimsko vrijeme.


Svi pružatelji smještaja, kao i prošle godine, na web shopu Turističke zajednice grada Rijeke mogu skinuti promo kodove i putem njih ishodovati vouchere za goste te im na taj način omogućiti besplatan posjet muzejima i atrakcijama u gradu. Voucheri se mogu isprintati ili uputiti gostima putem maila.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.