Hrvatski radio

Radio Rijeka

Global astro: Istinite informacije su civilizacijsko pravo!

04.03.2022.

19:18

Autor: Damir Jovetić

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Mundana astrologija kao pogled kroz vrijeme

Foto: - / Pixabay

Prva prognoza Damira Jovetića u dnevnom tisku je bila 1991. godine o invaziji na Irak. Tada je očekivao da SAD neće postoći ciljeve, a da će Sadam Husein "jadno skončati". U početku invazije na Ukrajinu 2014. godine očekivao je da će u Ukrajini biti tisuće mrtvih, a dio teritorija odcijepljen. Sada očekuje da rat potraje do kraja ožujka, a poslije bi se situacija trebala stišavati.

Ruski predsjednik je dobro, u smislu da provodi svoje namjere. Dobri su mu aspekti, ali mu djela nisu dobra. Što bi značilo da mu pametni potezi slijede kada mu budu loši aspekti. A kritičan mu je datum 8. ožujka. Vidjet ćemo na koji će se način to manifestirati.


Vidjelo se iz horoskopa američkog predsjednika da je to za njega informacijski rat. Sada već mediji povlače informacije za koje se ispostavilo da nisu točne. Znači da moramo razmišljati o tome da ne smijemo potpadati pod propagandu, čak ni kada nam se informacije sviđaju. 


Budu li izvještaji u korist Ukrajine pogrešni, ljudi će početi gubiti vjeru! Pravo na istinito informiranje spašava ljudski rod, naglasio je Damir Jovetić u razgovoru kojeg možete poslušati u nastavku:

Global astro 4. 3 .2022.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.