Hrvatski radio

Radio Rijeka

Humanitarni koncert "Rijeka milosti" za riječku Socijalnu samoposlugu

02.02.2023.

11:39

Autor: Tatjana Sandalj

Rijeka milosti, ulomak plakata

Rijeka milosti, ulomak plakata

Foto: - / Riječka nadbiskupija

Četvrti put bit će u Rijeci održan slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera "Rijeka milosti". Termin je 3. veljače, a ulaznice su u prodaji u riječkom Dallasu i na portalu ulaznice.hr.


Volonteri Socijalne samoposluge "Kruh sv. Elizabete", a samoposluzi je namijenjen sav prihod od ulaznica, ulaznice za koncert prodavat će u petak 3. veljače na riječkom Korzu, ispred Robne kuće Korzo, od 10 do 14 sati. 

Sav prihod od ulaznica, koje koštaju 10 eura za mjesto u parteru i 12 eura za mjesto na tribinama, namijenjen je Socijalnoj samoposluzi Kruh svete Elizabete koja će ih iskoristiti za kupnju namirnica, ali i za nabavu opreme koja im je potrebna da bi mogli raditi s korisnicima i hranom.


Djeca mlađa od 12 godina i invalidi moći će na koncert u Centru Zamet ući besplatno. Ulaznice će biti dostupne i u župama Riječke nadbiskupije poslije Sveta Tri kralja.


Ovoren je i žiro račun na koji svi koji neće moći doći na koncert mogu uplatiti donaciju za Riječku samoposlugu: Riječka nadbiskupija, Ured za mlade, Slavka Krautzeka 74, Rijeka IBAN: HR8124020061500124037.


Riječka socijalna samoposluga je prošle godine skrbila o šesto korisnika, a dvjestotinjak volontera uložilo je četiri tisuće sati u pomaganje potrebitima.


Program koncerta osmišljen je tako da u pjesmi ujedini sve generacije publike, najavili su organizatori. Tko će sve nastupiti na koncertu i za što će točno biti iskorištena prikupljena sredstva, poslušajte u nastavku.


Govore članica organizacijskog odbora Petra Mrković, Nela Pujić iz Socijalne samoposluge i povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Ivan Seletković:

Program koncerta Rijeka milosti 2023.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.