Hrvatski radio

Radio Rijeka

Iva Pavletić Crnić nominirana za Večernjakovu ružu - kako glasati?

27.02.2023.

15:17

Autor: Radio Rijeka

Naš Radijski glas godine: Iva Pavletić Crnić

Naš Radijski glas godine: Iva Pavletić Crnić

Foto: Tatjana Sandalj / Radio Rijeka

Hrvatska radiotelevizija ima čak trinaest nominacija za medijsku nagradu Večernjakova ruža. Za Radijsku osobu godine kandidat je naša kolegica s Radio Rijeke Iva Pavletić Crnić.

Večernjakova ruža je nagrada koja se dodjeljuje svake godine po izboru čitatelja Večernjega lista. Određeno je osam kategorija, a Hrvatska radiotelevizija ove se godine natječe u pet: TV osoba godine, TV emisija godine, Radijska osoba godine, Radijska emisija godine i Novo lice godine. 


Nominacija za Večernjakovu ružu u kategoriji Radijska osoba godine za našu "dežurnu plavušu", koja već 16 godina njeguje svoj prepoznatljiv voditeljski stil, lijepo je priznanje.  


Dodjela Večernjakovih ruža bit će održana 24. ožujka u zagrebačkom HNK, a glasati možete ovako:


- SMS-om na broj 60 085 Upišite ključnu riječ RUZA2022 pa razmak te broj kategorije i broj osobe kojoj dajete svoj glas. Npr. za Ivu treba upisati poruku: RUZA2022 21. Cijena SMS-a je 0,32 EUR/SMS 2,40 kn/ SMS (uključen PDV).


- Telefonom na broj 065 900 900 i slijedite govorne upute za glasanje: prvo birate broj kategorije za koju glasate, a zatim broj osobe. Cijena poziva iz fiksne mreže je 0,20 EUR/1,50 kn (uključen PDV), a poziv iz mobilne mreže 0,32 EUR/2,40 kn (uključen PDV).


- Kuponima koji će do 17. ožujka izlaziti u Večernjem listu i u prilogu Ekran.


Žiri je nominirao kandidate u osam kategorija, a konkurenti Ivi Pavletić Crnić za radijsku osobu godine su: Ivana Mišerić, Edina Pršić, Mario Battifiaca i Ana Lacković Varga. Sve o svim kandidatima pronađite OVDJE.


Večernjakova ruža prva je medijska nagrada u Hrvatskoj, nastala 1994. godine.

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.