Hrvatski radio

Radio Rijeka

Ivan Šarar: Nova stranica za drugih 50 godina

04.06.2023.

16:28

Autor: Dražen Zima

Ivan Šarar i Dražen Zima u studiju Radio Rijeke

Ivan Šarar i Dražen Zima u studiju Radio Rijeke

Foto: - / Radio Rijeka

Za stol današnjeg nedjeljnog obeda sjeo je nekadašnji pročelnik Odjela za kulturu Grada Rijeke, bivši član grupe Let3, dugogodišnji radijski producent, nekadašnji direktor i suvlasnik Hartera festivala te na još mnoge načine čovjek utkan u tkivo kulture našega grada, Ivan Šarar.

Ivan Šarar s našim je Draženom Zimom razgovarao o brojnim temama dotaknuvši se pritom Letovaca, života i rada u Rijeci, nesputanosti vlastitog djetinjstva te otkrio koji su mu omiljeni djelovi grada. Osvrnuli su se i na SVID radio, nekadašnju radio postaju koju je karakterizirala mladenačka razigranost kao i svojevrsna anarhija, a koja je iznjedrila brojna imena još itekako aktivna i važna za život u Rijeci.


Kako je nedavno proslavio pedeseti rođendan, za drugu polovicu, a za aktivnih 100 godina, priželjkuje si posvećenja u narednim projektima. Mi tvrdimo kako mu posvećenja nije nedostajalo niti u onim prethodnim te jedva čekamo da vidimo na koja će nas nova putovanja Šarar odvesti!


Poslušajte ovaj zanimljivi razgovor i osvježite si nedjeljno tmurno poslijepodne:

Na obedu: Ivan Šarar

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.