Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:01 / 09.06.2022.

Autor: Vedrana Lisica Pavlović

Kako postići stanje sreće?

službeni plakat

službeni plakat

Foto: - / Flow in the town that flows

U čast svjetski proslavljenog riječko- mađarskog psihologa danas u 17 sati i 30 minuta na Filozofskom fakultetu u Rijeci počinje zanimljiv program "Flow in the town that flows".

Na Filozofskom fakultetu u Rijeci danas, 9. svibnja održat će se događanje "Tijek u gradu koji teče". Riječ je o programu koji slavi svjetski popularnog psihologa Mihalyja Csikszentmihalyija, utemeljitelja tehnike "flow" u pozitivnoj psihologiji. 


Čiksentmihaji je Mađar, koji se rodio i dugi niz godina živio upravo u Rijeci, a njegovu tehniku fokusirane obuzetosti koristili su brojni biznismeni i uspješni sportaši, poput Serene Williams i zlatne generacije Chicago Bullsa.


Program Flow in the town that flows/Tijek u gradu koji teče osim predstavnika organizacije uveličat će i izv. prof. dr. sc. Aleksandar Mijatović, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci i dr. Csaba Demcsák, veleposlanik Republike Mađarske u RH.


Što ćete moći doznati na događanju govori organizatorica programa Eszter Tamaskó:


Tijek u gradu koji teče

Flow

Flow

Foto: - / Flow in the town that flows

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.