Palenta da re najboje z Gromišken siron, pa smo šli va siranu Frankulin va Grad Grobnik to i pokusit.
17.05.2022.
12:09
Autor: Marijana Kalčić
Palenta da re najboje z Gromišken siron, pa smo šli va siranu Frankulin va Grad Grobnik to i pokusit.
Marica Mara Gulić govori da je jušto na taj sir najviše ponosna, aš ni lahko od kravjega mleka gromiški sir storit, a Aleksandar Dado Kamenar nan je povedel zač je lepo doma blago imet, kako se goji i kakovo je se delo oko blaga.
A da niš ni boje od palente kompirice z debelun fetun sira - i ni! Poslušajte emisiju:
Da se ne pozabi
Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.
Autorska prava - HRT © Hrvatska radiotelevizija.
Sva prava pridržana.
hrt.hr nije odgovoran za sadržaje eksternih izvora