Hrvatski radio

Radio Rijeka

Slavimo zajedno naših 78 godina!

16.09.2023.

05:52

Autor: Alen Čemeljić

Foto: HRT Radio Rijeka

Foto: HRT Radio Rijeka

Foto: - / -

Radio Rijeka u subotu slavi svoj 78. rođendan i i možemo se ovom prigodom pohvaliti da smo jedan od najslušanijih radijskih programa u Hrvatskoj. Potvrđuju to i rezultati slušanosti koji pokazuju da smo lideri etera kako u Rijeci, tako i u Primorsko-goranskoj županiji.

Već ste primijetili, poštovani slušatelji, da smo u jesenskoj shemi vratili naše slušane emisije kao što su "Mislim, dakle govorim", "Grad i VI", "PROvox", "Put po mom" i "Leksikon", a ovo je možda i prigoda da Vam objavimo kako su krenule i neke naše nove emisije: "Caffe Europa", "Druga liga", "Kolone, kolone", uskoro kreće sportski kviz "Strateg(i ja)" koji će se emitirati ponedjeljkom od 12:40 sati. 


U pripremi su i još neke nove emisije i rubrike. Sve u nadi da će naše druženje u tako velikom broju na valovim Radio Rijeke trajati još dugo, dugo.


Slušani smo, ne samo u Hrvatskoj gdje nas slušate od Istre do Zadra, od mora do Zagreba. Zovu nas i slušaju i slušatelji iz Slovenije, Njemačke, često i iz SAD-a. Javljaju nam se ponekad slušatelji i iz Finske, Nizozemske, Poljske, na naše veliko iznenađenje, ali i radost.


Naš programski mozaik - sačinjen od dobre glazbe koju biraju naši glazbeni urednici, ali i pravovremenih informacija koje uređuju naši novinari, ne samo u vijestima već i na portalu, zatim odlični voditelji, urednici zabavnih emisija, ali i ozbiljnih tzv. pametnih emisija - odolijeva vremenu. 


Dapače, usuđujem se reći: Radio Rijeka kao vino, što je starija to je bolja.


Rođendanski reportažni zapis pripremila je Vedrana Lisica Pavlović, poslušajte:

Galerija
Slušanost Radio Rijeke u gradu Rijeci , Foto: -/IPSOS/MEDIApuls
Slušanost Radio Rijeke u PGŽ, Foto: -/IPSOS/MEDIApuls

78. rođendan Radio Rijeke

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.