Hrvatski radio

Radio Rijeka

11:57 / 16.06.2022.

Autor: Nenad Lučić

"Super dani vani" - druženje na otvorenom u Vrbovskom

Kamačnik

Kamačnik

Foto: Nenad Lučić / Radio Rijeka

Grad Vrbovsko je od danas, 16. lipnja, do nedjelje osmislio četverodnevni program manifestacije "Super dani vani", tijekom kojeg će popularno izletište Kamačnik posjetiteljima nuditi mnogo više od uobičajenih sadržaja.   

Tijekom dvogodišnjeg trajanja pandemije u turizmu se intenzivirao trend povratka prirodi, a i nakon popuštanja epidemioloških mjera izletišta Gorskog kotara bilježe rekordnu posjećenost. 


Program "Super dani vani" počinje natjecanjem u pripremi lovačkog kotlića. Petak je dan održavanja revije oldtimera, a tijekom subote organizirat će se dječje natjecanje u pjevanju i plesu naziva "Zeleni mikrofon i Kamačnik dance". Nedjelja je dan za natjecanje u utrci kareta, odnosno vožnju starim i neobičnim vozilima.


Brojna slatka iznenađenja goste očekuju i u gastronomskom dijelu ponude, posebni se sadržaji, poput kreativnih radionica, pripremaju za djecu, a svaki će od naredna četiri dana obilježiti po jedan atraktivan događaj, koje najavljuje, za turizam zadužena djelatnica Grada Vrbovskog Tanja Kušić. 


Poslušajte:

izjava Tanje Kušić

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.