Hrvatski radio

Radio Rijeka

Winnetou vikend u Općini Fužine: goranski Divlji zapad, filmska večer i Suze sv. Lovre

11.08.2022.

13:07

Autor: Radio Rijeka

nebeski vatromet

nebeski vatromet

Foto: Matej Kuš / Općina Fužine - press

Winnetou vikend od 12. do 14. kolovoza tradicionalno je rezerviran za goranski Divlji zapad, Roswell selo i nebeski vatromet meteorskog roja Perzeidi.

Winnetou vikend počinje 12. kolovoza filmskom večeri na otvorenom i to u kultnom kaubojskom Roswell selu, goranskom Divljem zapadu. Uz logorsku vatru pod dekicom i goranskim, zvjezdanim nebom sve će generacije uživati u sinkronizaciji animiranog filma Malci 2, Kako je Gru postao Gru. 


Filmska projekcija započinje u 20 sati, a karte se mogu kupiti online putem ili od 19 sati u samom Roswell selu. 


Dan nakon, u subotu 13. kolovoza u Roswell selu navečer platno postaje nebo na kom gledamo Suze sv. Lovre. Posjetitelje očekuje i tematsko predavanje Asteroidi i kometi zagonetni svemirski putnici kao i promatranje nebeskog svoga s tri teleskopa i pod stručnim vodstvom astronoma Dinka Brautovića, Tonija Stipeća i Roberta Lovrinića. 


Bogat Winnetou vikend zaokružit će nedjeljni program s kaubojskom večeri od 20 sati uz igre iznenađenja i nastup Sarah &The Romans benda te DJ Rabbita. 

Programe Hrvatskoga radija slušajte na svojim pametnim telefonima i tabletima preko aplikacija za iOS, Android i Huawei.