10. Sajam stipendija

10. Sajam stipendija

foto: Institiut za razvoj i obrazovanje

U 10 je sati u našemu Gradu, točnije u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici otvoren - 10. Sajam stipendija. Posjetiti ga možete sve do 18 sati. U četvrtak pak - Sajam seli u Rijeku.

Na Sajmu se, podsjetimo, predstavljaju stipendije i drugi oblici financijske potpore, studijski programi te šira obrazovna ponuda dostupna hrvatskim građanima kako za visoko obrazovanje u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Ove godine zemlja partner Sajma je Francuska. Otkrio je to u ime organizatora Sajama Institiuta za razvoj i obrazovanje - Thomas Farnell - gostujući u našemu programu.

"...Ove godine imamo ukupno 66 izlagača...iz 16 zemalja...Zemlja partner je Francuska...imamo izlagače iz Francuske, ali također goste - govornike...Budući da je ovo već 10 sajam, mislim da ljudi već znaju za ovaj Sajam to je nama bio najbitniji...Nakon 10 godina ovaj događaj i dalje raste, uspješan je..." - istaknuo je Farnell.

Ovogodišnji 10. jubilarni Sajam nudi bogat program koji uključuje štandove izlagača, predavanja, okrugli stol na temu obrazovne politike, On-line Sajam i virtualna predavanja (webinari).

Više informacija te cjelokupni Program Sajam - na stranici - www.stipendije.info