20. ulični festival Cest is d' Best trajat će punih 11 dana!

20. ulični festival Cest is d' Best trajat će punih 11 dana! 20. ulični festival Cest is d' Best trajat će punih 11 dana!

Cest is d Best

Međunarodni ulični festival Cest is d Best ove će godine biti do sada najdulje festivalsko izdanje. Na nekoliko trgova, ulica i parkova u centru grada posjetitelje svih uzrasta svakog će dana u periodu od 26. svibnja do 5. lipnja dočekivat će različiti performeri.

Performeri će u Zagreb doći sa svih krajeva svijeta, doć će i mnoštvo uličnih svirača, te više od 20 večernjih koncerata.

Park Zrinjevac opet će biti mjesto na kojem će svoje vrijeme kvalitetno provoditi brojne obitelji s djecom, ali i drugi posjetitelji koje privlače nastupi performera ili plesnjaci.

Cest is d Best ove godine surađuje sa Veleposlanstvom Sjedinjenih Američkih Država pa će tako biti organiziran i doživljaj New Orleansa i to kroz glazbeni, plesni i likovni program te gastro ponudu.

Festival surađuje i podupire Animafest pa će tako biti organizirane i dvije večernje projekcije animiranih filmova na travi.

Cest is d Best ove godine pruža više od 1000 sati programa koje će realizirat oko 700 glazbenih, scenskih i likovnih umjetnika, a zahvaljujući ponajprije pokroviteljstvu Grada Zagreba, Turističkoj zajednici grada Zagreba i Zagrebačkoj pivovari program festivala potpuno je besplatan za sve posjetitelje.