Ademiju četiri godine suspenzije

Ademiju četiri godine suspenzije

Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometni klub Dinamo objavio je kako je njegov dokapetan i veznjak makedonske reprezentacije Arijan Ademi kažnjen s četiri godine zabrane nastupa zbog pozitivnog dopinškog nalaza nakon utakmice 1. kola ovosezonske Lige prvaka protiv Arsenala u Maksimiru.

Teško mi je uopće riječima opisati kako se sada osjećam. Nisam kriv, znam da nisam ništa krivo napravio, a dobio sam ovakvu drastičnu kaznu. Užasno se osjećam. Želio bih se zahvaliti svima koji me zovu ovih dana i šalju poruke, ali stvarno mi je teško pričati pa ih molim za razumijevanje, rekao je Ademi.

Kao klub smo šokirani i izuzetno neugodno iznenađeni ovakvim raspletom događaja te ćemo napraviti sve kako bismo u ovim teškim vremenima bili uz našeg Arijana. Onako čvrsto i odlučno kao što se on uvijek borio u dresu Dinama i kako smo sigurni da još puno puta i bude, stoji u Dinamovu priopćenju. Ademi je ovoga tjedna bio na saslušanju kod Disciplinske komisije UEFA-e, koja mu je i odredila ovu kaznu, a to se smatralo dobrim znakom. No, ispostavilo se kako to nije bio slučaj.