Aleksandar Petrović je novi direktor Cibone

Aleksandar Petrović je novi direktor Cibone

Sanjin Strukic/PIXSELL

O Budućnosti Cibone odlučilo se na sastanku koji je sazvao gradonačelnik Milan Bandić. Novi direktor Cibone je Aleksandar Petrović, a službeno će biti predstavljen u srijedu.

Košarkaški klub Cibona od danas i službeno ima jako pojačanje u operativnim redovima. Direktoru Domagoju Čavloviću pridružio se Aleksandar Petrović. Odlučeno je tako na današnjem sastanku kod gradonačelnika Bandića na kojem je dogovorena strategija oporavka u kojoj će Aco imati značajnu ulogu.

Aco Petrović bez puno se razmišljanja odazvao pozivu gradonačelnika Bandića te će od sada operativno sudjelovati u radu kluba. "Moja uloga ovoga terenutka nema nekakvu preciznu funkciju. Domagoj čavlović i ja smo jedine dvije komponente kluba i sad što je moguće u bržem roku moramo osposobiti i staviti klub na noge. Prvi je prioritet da klub bude konkurentan, da bude interesantan, a to je deblokiranje blokade FIBE. S druge strane to je sanacija prošlogodišnjih dugova igračima. Treće je uspostava Upravnog odbora, te biranje predsjednika. To je sve sada na mojim leđima i leđima direktora Čavlovića."

"Moram priznati da mi je jako drago što nam se u klub vratio Aco. Siguran sam da svojom sposobnošću i iskustvom može puno pomoći u teškom periodu koji je pred nama. Već se osjeća nova doza optimizma pa sam uvjeren da će se tako brzo vidjeti i prvi pomaci na bolje", rekao je direktor Čavlović nakon sastanka.