Bandić se ponovno ispričao braniteljima zbog susreta s Palmom

Bandić se ponovno ispričao braniteljima zbog susreta s Palmom

Matija Habljak/PIXSELL

Dva dana nakon isprike na konferenciji za novinare, gradonačelnik Milan Bandić se danas i u priopćenju za javnost ispričao braniteljima zbog njegova susreta s predsjednikom izaslanstva Skupštine grada Jagodine Draganom Markovićem Palmom, ponovivši da nije znao za njegove veze s Arkanom.

Upućujem ispriku svim istinskim braniteljima koji su se na bilo koji način osjetili povrijeđenima i pogođenima zbog ovoga susreta koji se, da stvar bude osjetljivija, igrom slučaja dogodio baš na Dušni dan, kada se sjećamo svojih najmilijih od kojih su mnogi stradali u Domovinskom ratu, kaže se u Bandićevu jutarnjem priopćenju.

Bandić ističe da o vezama Palme s Arkanom i činjenicama koje se ovih dana čuju u javnosti nije znao, te da do susreta ne bi došlo da je znao. Također, Bandić postavlja pitanje zar nije posao nekih drugih institucija da reagiraju u takvim slučajevima, možda već na granici.

U svom dugogodišnjem obnašanju funkcije Gradonačelnika Grada Zagreba uvijek sam se rukovodio načelima suradnje i tolerancije te poštivanja drugih i drugačijih i, dakako, uvijek vodeći računa o dignitetu svoga grada, svoje zemlje i nadasve onih koji su zaslužni za slobodnu, neovisnu, demokratsku i europsku Hrvatsku, ističe se u priopćenju.