Futsal Dinamo spektaklom na Šalati oprašta se od svojih poginulih igrača

Futsal Dinamo spektaklom na Šalati oprašta se od svojih poginulih igrača

futsal dinamo

Futsal Dinamo sutra organizira memorijalne utakmice za svoje poginule igrače Oskara Kadrnku i Matiju Capara, na ŠRC Šalata (Klizalište). Program počinje od 18 sati utakmicom kadeta Futsal Dinama i Crnice, a nakon njih od 19:30 se sastaju seniori Futsal Dinama i Šibenika 1983.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a sav prihod od istih bit će doniran obitelji Kadrnke i Capara. Ulaznice se mogu kupiti u Ilici 37. Blagajna i ulaz otvaraju se od 17 sati. 

Predsjednik Futsal Dinama Matija Đulvat također je još jednom pozvao sve da dođu sutra i odaju počast našim preminulim dečkima:

Još jednom vas pozivamo na oproštaju utakmicu od naših igrača Oskara i Matije koja će se održati u utorak na Šalati s početkom u 18 sati. Prilika je to da se na najbolji mogući način, a to je onaj sportski oprostimo od naših prijatelja. Oskarova i Matijina ekipa suprotstavit će se Šibenčanima, a sigurni smo da će atmosfera na tribinama biti za pamćenje. Svoj dolazak najavili su brojni sportaši, a prije druge utakmice svi će zajedno snimiti fotografiju kao uspomenu na ovaj događaj.

Spektakl na Šalati bit će i oproštaj od dvojice tragično poginulih igrača, ali i nova stranica u zagrebačkom sportu. Upravo iz Futsal Dinama poručuju kako uskoro slijedi osnivanje zaklade “Oskar i Matija u srcu”, koja će brinuti upravo o sigurnosti mladih sportaša u prometu.