GNK Dinamo predstavio dio pojačanja za sezonu 2018 - 19

GNK Dinamo predstavio  dio pojačanja za sezonu 2018 - 19

Igor Soban/PIXSELL

Građanski Nogometni klub Dinamo započeo je s pripremama za novu prvoligašku sezonu. Uz glavnog sponzora , medijima je danas na stadionu Maksimir predstavljen i dio pojačanja koji bi trebali pomoći da plavi osiguraju i nastup u Europi.

Momčad Dinama koja se s trenerom Nenadom Bjelicom počela pripremati za nove domaće i međunarodne izazove izgledat će znatno drugačije od ekipe koja je osvojila Kup i prvenstvo Hrvatske. Koji su sve novi igrači plavih rekao nam je glasnogovornik Dinama Alen Lesički:Od novih lica tu je golman Adrian Šemper. Od ostalijh pojačanja puno se očekuje od Damiana Kadziora, Luke Menale, Ivana Šunjića, Emira Dilavera, Mislava Oršića, Bojana Kneževića te Maria Šituma .

U izboru igrača aktivno je sudjelovao i trener Nenad Bjelica koji je dio njih imao i u klubovima prije dolaska u Dinamo. Iz tog razloga na naš upit hoće li oni brzo uči u njegov 4 : 3 : 3 sistem igre trener Dinama rekao je:
"Večinu njih ja poznajem i radujem se što su danas na predstavljanju. Ja sad imam tri tjedna da ih bolje upoznam a oni to vrijeme imaju za prilagodbu. Tko se prije navikne uz dobar rad bit će i bliže terenu. Kako će dolazaka biti još , netko od njih će i na posudbu jer da sjede na tribini ne koristi nikome."
U idućih tjedan dana koliko će se plavi pripremati u Maksimiru , plavi vjeruju da će od još četiri očekivana dolaska barem troje njih zadužiti sportsku opremu i početi s treniranjem.