Grad pogodilo još jedno nevrijeme

Grad pogodilo još jedno nevrijeme

Luka Stanzl/PIXSELL

Zbog grmljavinskog nevremena koje je u poslijepodnevnim satima zahvatilo grad vatrogasci su imali povećan broj intervencija i to uglavnom u istočnom dijelu grada. Zbog posljedica nevremena promet je cijelo poslijepodne bio otežan.

Učestale su bile dojave građana o padu stabala na kolnik ili poplavljene kolnike - upozoravali su iz PUZ-a. Na terenu su bile sve raspoložive ekipe ZET-a, nastojeći osigurati što bolju prometnu povezanost. Najviše je problema na Savskoj cesti zbog puknuća žice gornjeg voda i nestanka električne energije. 

Za informacije o javnom prijevozu iz ZET-a upućuju na besplatnu telefonsku linija Službe komunikacija - 0800 200 060. Kontakt centar ZET-a, bude li potrebe, radit će produljeno, a u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tijekom noći – linije će odmah biti otvorene - priopćili su iz ZET-a.

Igor Toljan iz Holdingove podružnice Zrinjevac, također je potvrdio da su na terenu bile i njihove interventne ekipe i tako će biti dok god bude potrebe. Dodao je da ima dosta materijalne štete od palih stabala, no na sreću nema ozljeđenih.

 

 

 

Igor Toljan - Zrinjevac