Gradonačelnik još jednom obećao dovršetak kompleksa Kajzerica

Gradonačelnik još jednom obećao dovršetak kompleksa Kajzerica

Robert Anic/PIXSELL

Imamo ovdje najveću obrazovnu priču u Hrvatskoj - dvije škole i vrtić. Pobijedit ćemo i tu bitku za ovih tjedan dana - tako je prvi čovjek Grada Milan Bandić, gostujući jutros u našemu programu, pokušao odagnati sumnje roditelja da će zahtijevan kompleks na Kajzerici biti dovršen na vrijeme.

Osim kiše, koja usporava radove i onemogućuje uređenje planirane hortikulture, sumnju mješana Kajzerice da će sve biti dovršeno na vrijeme, odnosno da će škola otvoriti svoja vrata idućega ponedjeljka - 8. rujna - pojačala je i činjenica da od nadležne inspekcije Ministarstva nije pribavljena potrebna dozvola da škola bude otvorena, zbog nedostatka kuhinje. Gradonačelnik Milan Bandić, pojasnio je kako će idućih mjesec dana hranu dopremati, a što se tiče hortikulture - uredit ćemo generalni ulaz u školu do idućega ponedjeljka.

"...Svaku večer u 20 sati ćemo imati tamo kolegije. Treba nam suglasnost nadležne inspekcije Ministarstva da možemo otvoriti školu bez te kuhinje i danas ide kolega Bilić u Inspekciju rada da to riješi, a vozit ćemo klopu u školu...Sve ostalo će biti posloženo..." - poručio je prvi čovjek Grada.

Najavio je da će 8.rujna, u školu osim učenika s Kajzerice krenuti i učenici na Svetom Duhu, na Iveru, u Sesvetskom Kraljevcu te u Jelkovcu i Sopnici - u srednju školu.

"...8-og ujutro u 8 sati ćemo otvoriti sve škole i vrtić..." poručio je Bandić.