Gradski vijećnici nezadovoljni Bandićevim "bdijenjem" nad Zagrebom

Gradski vijećnici nezadovoljni Bandićevim "bdijenjem" nad Zagrebom

Patrik Macek/PIXSELL

Tijekom predstavljanja političkog programa u Kninu Milan Bandić je, rekao kako već 16 godina "bdije" nad svakim kutkom grada Zagreba. Ta izjava naljutila je mnoge gradske vijećnike koji su se danas okupili kako bi naveli "nekoliko kutaka" na koje je gradonačelnik zaboravio.

Na inicijativu Darka Klasića vijećnika HSLS-a iz gradske četvrti Črnomerec, okupili su se nezadovoljni gradski vijećnici iz gradskih četvrti koje već godinama imaju velike probleme u infrastrukturi. 

"U proteklih 16 godina, u gradu je utrošeno dvadeset milijardi dolara za vrijeme mandata Milana Bandića, ali očigledno na neke druge projekte jer eto danas imamo na Donjem prekrižju, na elitnom Pantovčaku, Vinograd i odvojak, Mali Bijanik, Galoviće, ulicu Ivana Oršanića i da dalje ne nabrajam lokacije...nemaju provedene osnovne komunalne priključke!  Izjavio je Klasić.

Vijećnik Branko Kasalo je naveo kako ulica Vinogradi još uvijek nema kanalizaciju iako je u više navrata izrađivana dokumentacija te osiguravane dozvole. Vijećnik Zvonko Rutar upozorio je na Šabanovu ulicu gdje su zbog loše izgradnje kanalizacijskog sustava, stanovnici u velikim problemima, a vijećnik Krešo Končić navodi Drinsku ulicu kao primjer gdje je, usprkos osiguranim financijskim sredstvima, obnova do daljnjega na čekanju.