HNS-ov Stojak: "Gradonačelniče, trgnite se! Zagrebačke tržnice su sramota!"

HNS-ov Stojak: "Gradonačelniče, trgnite se! Zagrebačke tržnice su sramota!"

Sanjin Strukic/PIXSELL

Na današnjoj konferenciji za medije održanoj na tržnici u Vrapču, gradski HNS još jednom je upozorio na neodrživo loše stanje tržnica u Zagrebu i pozvao gradsku upravu i Holding na njihovo što hitnije uređenje.

U dva navrata posljednjih godina gradska četvrt je osigurala dio sredstava potreban za uređenje tržnice u Vrapču koja je jedan od prioriteta u komunalnom planiranju, istaknula je članica Vijeća Gradske četvrti Podsused-Vrapče Mirjana Marić dodavši kako je u malim komunalnim akcijama to prioritet. Želimo planirati sredstva za iduću godinu, no nažalost ne znamo u kojoj fazi se nalazi tržnica Vrapče. Žao nam je da se sve svelo na puka obećanja i da gradski uredi uopće ne osluškuju gradsku četvrt i naše probleme. Nadam se da će shvatiti koliko je nama svima važna ova tržnica!

Da neće odustati od zagrebačkih tržnica i inzistiranju na njihovim uređenjima naglasio je predsjednik gradskog HNS-a Tomislav Stojak. Današnje stanje zagrebačkih tržnica je jedna od najvećih sramota kako gradonačelnika tako i Holdinga! Zato pokušavamo još jednom pozvati Grad i gradonačelnika da prestane sa nerealiziranim obećanjima - da se konačno trgne!

Traže da se u što kraćem roku pokaže točan plan uređenja pojedinih tržnica, financijsku konstrukciju, koliko sve košta i odakle će se osigurati sredstva.