Hrvatski savez sportske rekreacije "Sport za sve" obilježio svoj dan

Hrvatski savez sportske rekreacije "Sport za sve" obilježio svoj dan

Sanjin Strukic/PIXSELL

Na svečanoj skupštini Hrvatskog saveza sportske rekreacije "Sport za sve" koja je održana u "Domu sportova" tradicionalno je obilježen "Dan sportske rekreacije Hrvatske". Domaćin skupštine delegatima iz Županijskih saveza i Udruga bio je predsjednik saveza Vladimir Findak.

U spomenutom savezu, nakon 14 uspješno odrađenih programa u gradovima diljem Lijepe naše, što se rekreacije tiče ovu godinu zaključuju zadovoljni ako se usporede podaci s zemljsama koji su nam nekada bili uzor. Predsjednik saveza Vladimir Findak:

"Ono što ohrabruje je što se sve više u malim sredinama poput Šenkovca raste broj onih konji se rekreativno bave sportom. Iz tog razloga, ponoseći se činjenicom da se za sada 15 % posto ljudi bavi rekreacijom, možemo s pravom reči da je u sportu sve moguće i ako ima dobre volje i kvalitetne organizacije da se sport može približiti svima"

U svećanom dijelu skupštine uz Ivana Lovrekovića koji je dobio medalju za životno djelo za razvoj sportske rekreacije "Mirko Relac" podijeljeno je i 10 nagrada udrugama i pojedincima za organizaciju i provedbu sportsko - rekreacijskih programa.