Hrvatsku večeras očekuje dosad najteži ispit - Engleska!

Hrvatsku večeras očekuje dosad najteži ispit - Engleska!

Matija Habljak/PIXSELL

Nogometna groznica koja danas trese cijelu zemlju do svog usijanja doći u 20 sati kada i počinje polufinalna utakmica između Hrvatske i Engleske. No, hrvatske navijače koje smo već oko podneva sreli na glavnom trgu ne mogu dočekati sučev prvi zvižduk.

Vjerojatno je mali broj onih koji su očekivali da će Hrvatska reprezentacija dogurati u najuži vrh svjetskog nogometa. Nakon dramatičnih utakmica i pobjeda nad Danskom i Rusijom te plasmana među četiri najbolje reprezentacije svijeta Hrvatsku večeras očekuje dosad najteži ispit, Engleska. Bez obzira na spomenute dvije tijesne pobjede navijači su uvjereni u pozitivan rezultat.

"Potvrđujem da ćemo pobijediti 2:0!", "Mi...mi smo definitivno bolji! Mislim da ćemo pobijediti 5:4.", "4:0 za Hrvatsku, a za koga??? Kao plitak potok!", "Hrvatska pobjeđuje, nema bojazni, idemo dalje sigurno!", "Bit će 2:1 za Hrvatsku. Zabit će Mandžukić i Rebić!", sigurni su u pobjedu naši navijači.

Navijački kutak na Trgu bana Jelačića već se oko podneva počeo popunjavati našim navijačima, ali i turistima koji su uvjereni da će pobjedu odnijeti Engleska. "Engleska će pobijediti s rezultatom 2:1! Zasigurno!", "Engleska će s 2:1...da da!", rekli su strani turisti.

No, među njima se našao i broj onih za koje je Hrvatska prvak. "Hrvatska će biti ta večeras!, "Večeras navijamo za Hrvatsku. Ona će odnijeti pobjedu!", "Hrvatska je šampion!", dodao je dio stranih turista.

Osim na glavnom gradskom trgu, naše Vatrene uz male i velike ekrane navijači će pratiti na još nekoliko gradskih lokacija; na Štrosovoj fudbalerki te na Cvjetnom trgu, a bučno će biti i u mnogim kvartovskim kafićima. Priliku za to imat će i zaposlenici većine trgovačkih lanaca čije će se radno vrijeme zbog utakmice Hrvatske i Engleske skratiti do 19:30. U svakom slučaju, gdje god bili - svi će navijači biti još jednom ZAJEDNO! Zato..naprijed Vatreni, Hrvatska je uz vas!