Idući tjedan - Treći zagrebački Sajam kućnih ljubimaca

Idući tjedan - Treći zagrebački Sajam kućnih ljubimaca

Petar Glebov/PIXSELL

Sajam će i ove godine ugostiti Westgate Shopping City. U petak i subotu, 19. i 20. ovog mjeseca sajam će biti otvoren od 10.00h - 23.00h a u nedjelju od 10.00h - 21.00h. Bit će to, kako je najavljeno, manifestacija edukativnog, zabavnog i humanitarnog sadržaja.

Posjetitelji će, u sklopu sajma, moći uživati u izložbi zmija i drugih gmazova, fotografirati se s njima te se usput riješiti i straha od tih stvorenja.

U nedjelju u 13 sati održat će se i revija pasa koji traže dom. Naime, upravo na tom je festivalu, istaknuli su organizatori, proteklih godina udomljeno više od 80 životinja. Zato i ove godine građane pozivaju da dođu i nekoj od životinjica pruže ljubav i topli dom.
Na sajmu posjetitelje očekuje veliki izbor hrane, kolačića, pribora, kozmetike, krevetića za ljubimce te sajamski popusti, a veterinari će davati savjete.
Sajam nudi i bogat zabavni program; ples sa psima, vatrogasne pokazne vježbe, vježbe poslušnosti, agility program, radionice izrade domaćih psećih kolačića, modne revije te veliku reviju pasa koji traže svoj dom.