Kranjčar se nada pobjedi u Splitu

Kranjčar se nada pobjedi u Splitu

Trener zagrebačkog Dinama Zlatko Kranjčar izjavio je u uoči puta u Split gdje ga čeka zaostala utakmica 2. kola Prve HNL protiv Hajduka, kako se nada da će slaviti protiv splitskog kluba, prvi put kao trener Dinama iako mu je momčad opterećena ozljedama.

Imamo dosta problema s ozljedama i situacija nije dobra. Kao trener Dinama nikad nisam pobijedio na Poljudu, ali nadam se da ću sad prekinuti tu tradiciju, izjavio je Kranjčar uoči najvećeg derbija u Hrvatskoj. 

S veseljem idemo u Split, na tradicionalni derbi. Mislim da je to utakmica koja nam daje i odličnu atmosferu za sljedeće utakmice, posebno za play-off Lige prvaka. Krenuli smo u jedan ciklus bitnih utakmica, s Cibalijom, Hajdukom, Interom. Sve su te utakmice bitne za onu najvažniju, sa Salzburgom koja nas čeka idući utorak. Nismo imali puno vremena za pripreme, više smo vodili brigu o oporavku igrača.

Odradili smo određene taktike danas na treningu i nadam se da će igrači prihvatiti sve zahtjeve i biti u derbiju na visini zadatka, dodao je. Dinamo u Split putuje opterećen ozljedama i Kranjčar je podsjetio da je Machado duže ozlijeđen, da je Pivarić nedavno zaradio novu ozljedu, a ozlijedili su se Sosa i Hodžić.

Iako je Pivarić zaradio nedavno ozljedu. trebao bi biti spreman za subotu i prvenstvo", rekao je trener zagrebačkih plavih. "Hajduk je u dobrom stanju, imaju pobjede iza sebe i dobru igru u Europi. Imat će na Poljudu i dobru publiku, ali nema ljepšeg nego igrati derbi pred puno navijača. Mislim da je Dinamo tamo dobro prolazio do sada i nadam se da ćemo to nastaviti, dodao je Kranjčar.