Maras: "Bandić na isprike troši novac Zagrepčana"

Maras: "Bandić na isprike troši novac Zagrepčana"

Patrik Macek/PIXSELL

Gradonačelnik Milan Bandić već se nekoliko dana ispričava braniteljskim udrugama zbog svojega sastanka s Arkanovim suradnikom Draganom Markovićem Palmom. Jedna od niza isprika, objavljena kao oglas u nekoliko dnevnih novina, ponovno je uzburkala javnost - pitanje je tko je oglase platio.

Prvi čovjek gradskog SDP-a Gordan Maras prozvao je gradonačelnika za trošenje gradskog novca zbog vlastitih pogrešaka te istaknuo da će SDP, zastupničkim pitanjem u Skupštini, zatražiti gradonačelnikov odgovor na pitanje tko je platio oglase u novinama i koliko je to koštalo Zagrepčane.

Govoreći o nadolazećem nastavku sjednice Gradske skupštine, na kojoj će kvorum ponovno biti upitan, pozvao je državnog odvjetnika Dražena Jelenića neka obrati pažnju na to što se događa u Gradskoj skupštini, jer ne smijemo dozvoliti da politička trgovina opet odigra svoje i da na taj način gradonačelnik Bandić osigura većinu u Skupštini. Također, pozivam gospodina Hasanbegovića da u ponedjeljak ne doživi moralno posrnuće i slučajno se vrati držati kvorum gradonačelniku, kao što mu je držao protekle dvije godine dok je s njim, također, politički trgovao.