Maras: Vlada Andreja Plenkovića ne poštuje temeljna ljudska prava!

Maras: Vlada Andreja Plenkovića ne poštuje temeljna ljudska prava!

Radio Sljeme

Na Trgu bana Josipa Jelačića Forum mladih SDŠ-a Zagreb zajedno sa zagrebačkim saborskim i skupštinskim zastupnicima SDP-a održali su performans gdje je od ploča stiropora napravljen zid ljudskih prava, a građani su mogli označiti koje im je pravo prekršeno.

Prvi čovjek gradskog SDP-a Gordan Maras naglasio je kako ovom akcijom žele upozoriti da se temeljna ljudska prava krše, osvrnuvši se pritom na lošu politiku Vlade Andreja Plenkovića. Vidjeli ste kako građani daju svoja mišljenja, nemaju osjećaj ni vjeru da se država miješa u njihov privatan život, imaju osjećaj da nisu svi isti pred zakonom i to je nažalost ono što Vlada Andreja Plenkovića radi na što ćemo mi stalno ukazivati u svojem javnom djelovanju, istaknuo je. 

Komentirao je i aktualno stanje gradonačelnika Milana Bandića te skorašnju sjednicu Gradske skupštine na kojoj će zastupnici odlučivati o gradskom proračunu. Gospodinu Bandiću treba poželjeti da se što prije oporavi i vrati na svoje radno mjesto i ovim putem bih apelirao na druge da mu ne šalju medvjediće i da ga ne uznemiravaju da se čovjek potpuno oporavi, a što se tiče proračuna zasad 28 zastupnika ne podržava prijedlog proračuna, ne znam tko će zastupati gradonačelnika na sjednici ukoliko ga ne bude, ali svakako očekujem da se proračun ne prihvati, zaključio je Maras.

A hoće li ga prihvatiti ili ne odlučit će skupštinari na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici Gradske skupštine u četvrtak.