Na 44. Sajmu inovacija - Inova do subote izlaže 550 izlagača iz 31 države

Na 44. Sajmu inovacija - Inova do subote izlaže 550 izlagača iz 31 države

Damir Spehar/PIXSELL

Zagreb je od danas pa sve do subote sjedište inovacija. Naime, na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 7 danas je otvoren tradicionalni 44. Sajam inovacija – Inova. Na jednom mjestu na Zagrebačkom velesajamu okupilo se rekordnih 550 izlagača iz 31 države svijeta te najbolji hrvatski izlagači.

Druga najstarija izložba inovacija u svijetu i druga najveća europska izložba na Zagrebački je velesajam privukla rekordnih 550 izlagača iz 31 države svijeta te najbolje hrvatske izlagače. U mnoštvu novih i svi se nadaju investitorima zanimljivih inovacija voditelj Inove Neven Marković izdvojio je ovu

-Meni je izuzetno simpatično grijanje podnožja stola za ugostiteljske objekte.  Svi ćemo uskoro biti vani i uživati u ljepotama zagrebačkog Adventa. Do prošle godine nam je uvijek bilo zima na noge. Ove sam siguran neće-

Hrvatski inovatori s mnogih natjecanja vraćaju se s puno priznanja i osvojenih prvih mjesta. Među njima su i inovatori i iz našeg grada. Oni će do subote posjetiteljima također predstaviti svoja moguća nova rješenja koja bi mogla biti zanimljiva investitorima.

Uz onaj izložbeni Inova nudi i poslovni dio. Uz pomoć njega domaći inovatori i poduzetnici kroz razgovore s inozemnim kolegama tražiti će rješenja koja bi njihov plasman i prodaju proizvoda na eminentna svjetska tržišta učinio lakšim.