Nastavak besplatnih koncerata na jezeru Bundek

Nastavak besplatnih koncerata na jezeru Bundek

Na Ljetnoj pozornici Bundek, nastavlja se niz besplatnih koncerata. Zbog lošeg vremena prvotni raspored koncerata je promijenjen pa iz Centra za kulturu i informacije Maksimir izvješćuju o novom planu.

U utorak, 20. srpnja održat će se drugi dio Jazz večeri, a nastupit će Svjetski jazz orkestar glazbene mladeži, dirigent Luis Bonilla.

U srijedu, 21. srpnja očekuje nas Operetna večer. Nastupit će Komorno operno kazalište Opera b.b., s najljepšim arijama iz Šišmiša, Vesele udovice i Grofice Marice 

U četvrtak, 22. srpnja, na koncertu Duh Meksika i Kube na obalama Bundeka, zajedno nastupaju Mariachi Los Caballeros te Ricardo Luque & Amigos.

U petak, 23. srpnja koncert će održati Tamburaški orkestar HRT-a. Dirigent Siniša Leopold, solisti: Drago Diklić i Josipa Lončar.

Koncerti počinju u 21:00 sat.

Ulaz na sve programe je slobodan, ali će biti kontroliran te ograničen u skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama. Iz istih razloga broj sjedećih mjesta bit će ograničen.

Prema uputama HZJZ-a bit će provedena i evidencija posjetitelja pa se svi zainteresirani mole da dođu na vrijeme kako se ne bi stvarale nepotrebne gužve.