Nema ništa kompromitirajuće u prelasku Mladena Madjera

Nema ništa kompromitirajuće u prelasku Mladena Madjera

Marko Prpic/PIXSELL

I danas su aktualne teme jučerašnje burne presice u Stranci rada i solidarnosti gradonačenlika Bandića. O političkim prebjezima, Uskoku, ali i o graktanju vrana, govorilo se u emisiji Radio Sljemena "Zagrebi po Zagrebu".

Nema ništa kompromitirajuće u prelasku Mladena Madjera iz HSS-a u Stranku rada i solidarnosti, ponovio je gradonačelnik Milan Bandić u programu Radio Sljemena. Za Uskokovu prijavu koju je podnio čelni čovjek HSS-a Krešo Beljak kaže da nema temelja.

-Ja ne znam što Uskok radi nemam utjecaja na Uskok, svatko neka radi svoje posao, a što se tiče Kreše Beljaka možda bi i on htio u Stranku rada i solidarnosti, ali ako njega primimo HSS će ostati bez predsjednika-.

Bandić je komentirao razrješenje Ane Lederer s mjesta pročelnice Gradskog ureda za kulturu.

-U Gradskoj skupštini htjela je provoditi politiku svoje političke opcije - stranke Neovisnih za Hrvatsku, a to kao gradonačelnik, nisam mogao dopustiti-, rekao je Bandić.

-Pročelnici se ne bave politikom nego provode politiku gradonačelnika koji je dobio mandat od građana. Onog trenutka kada pročelnici krenu raditi gradonačelnikov posao, onda moraju otići, tako je bilo i sa gospođom Lederer-.

Jučerašnju konferenciju za novinare obilježio je incident. Naime, za dvije novinarke koje su postavljale pitanja gradonačelnik je neprimjereno rekao da grakću kao vrane. Bandić se danas posuo pepelom, no ipak tvrdi da je tu ponajprije riječ o kućnom odgoju

-To je bila moja onomatopeja, ako su je krivo shvatile ja im se ispričavam. Pogledajte snimku, inače fali ljudima elemantarnog odgoja i kulture, svima nama- zaključio je Bandić.