O budućnosti Cibone - u ponedjeljak

O budućnosti Cibone - u ponedjeljak

Anto Magzan/PIXSELL

Kakva je budućnost Cibone - tema je to sastanka, koji je za ponedjeljak sazvao gradonačelnik Milan Bandić.

U posljednje je vrijeme dosta riječi bilo o Košarkaškom klubu Cibona. Klub je, podsjetimo bila i jedna od tema protekle sjednice Gradske skupštine. Bilo je pri tom dosta kritika na račun kluba. A, što Cibonu očekuje u budućnosti - tema je sastanka, koji je za za idući tjedan sazvao zagrebački gradonačelnik.

U šturom priopćenju sam Klub naveo je: "...Potaknuti objavljenim napisima vezanim za Košarkaški klub Cibona, a koji nisu službeno stajalište Kluba, ovim se putem od njih ograđujemo te vas obavještavamo da je, na inicijativu gradonačelnika Bandića sazvan službeni sastanak na kojem će biti donesene konačne odluke vezane za daljnje funkcioniranje kluba....po završetku navedenog sastanka, bit ćete informirani o donesenim odlukama..."

Da se o budućnosti Cibone mora raspraviti upozorio je, gostujući u našemu programu, dan nakon posljednje sjednice spomenute Grdaske skupštine, 26. srpnja i njezin predsjednik Drinko Kosor.

"...ono što je loše napravljeno u prošlosti, nemožemo popraviti, ali možemo naći krivca. Ono što je jako važno da riješimo budućnost Cibone, da zatvorimo financijsku konstrukciju za novu sezonu i da Cibona normalo može igrat ABA ligu...Novi predsjednik Cibone mora biti od strane privatnih investitora, koji će svoj svježi kapital uložiti u Cibonu..." - zaključio je, među ostalim Kosor.

Darinko Kosor o Ciboni