Obnovljene ceste u Podsusedu

Obnovljene ceste u Podsusedu

Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

Stanovnicima gradske četvrti Podsused - Vrapče obnovljene su prometnice koje su raskopane svaki puta kada se uređivao vodovod, odvodnja, plinovod. Najsretniji su zbog ulice Podsusedsko dolje - žile kucavice mjesnog odbora Podsused.

Otvaranje svečano, uz gradonačelnika Milana Bandića, i predstavnike grada i gradske četvrti. U obnovu je uloženo 4 milijuna kuna, a koje su ulice obnovljene nabrojala je predsjednica vijeća mjesnog odbora Podsused, Ivka Bengez:"Ovdje smo se našli da obilježimo otvaranje ovih obnovljenih prometnica: Jarek Gornji, Susedsko Polje, Podsusedsko Dolje, u ukupnoj dužini negdje oko 5 kilometara."

Radovi su gotovi. Javni prijevoz normalno vozi, a stanovnici sretni što voze novom cestom. Evo dojmova: "Čistoća odlazi. Prije su ljudi išli pješice u Podsused. Osam, devet godina smo bili bez asfalta. Sve se sad napravilo i sad smo građani, kako se veli, prvog reda Zagreba iako smo mi malo na kraju grada."

U gradu se radi punom parom. Neke važnije radove izdvojio je Milan Rendulić iz nadležnog gradskog ureda, i dodao da će većina završiti do početka škole. "Radi se Slavonska avenija u tijeku su radovi, radi se Branimirova, krenut ćemo u ponedjeljak s radovima na Većeslava Holjevca, radi se Vodovodna, radi se Mesnička."

Upravo zbog toga stvaraju se gužve na cestama. No po povratku s godišnjih odmora mnogi će biti zadovoljni ugodnijom vožnjom s manje rupa na cestama.