Otvoren tradicionalni sajam namještaja i drvne industrije Ambienta

Otvoren tradicionalni sajam namještaja i drvne industrije Ambienta

Davor Visnjic/PIXSELL

Jutros je svečano otvoren 45.ti tradicionalni sajam namještaja i prateće drvne industrije Ambiente na Zagrebačkom velesajmu. Otvorili su ga zamjenica gradonačelnika Olivera Majić i direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić.

Ovogodišnja Ambienta ispričat će svoju priču kroz 332 izlagača iz 32 zemlje na više od 20.000 četvornih metara, a ponudit će novitete u industriji namještaja te nove trendove uređenja interijera. Zamjenica gradonačelnika Olivera Majić naglasila je kako grad Zagreb i ovaj put pomaže u organiziranju ovakvih događanja iako Holding posluje kao samostalno trgovačko društvo. I ovaj put dali smo značajnu financijsku podršku, a u suradnji s resornim ministarstvom i Hrvatskom gospodarskom komorom uspjeli smo organizirati ovakav sajam, naglasila je. 

Što će posjetiteljima ponuditi spomenuti sajam otkrila je direktorica Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić. Kroz nekoliko tematskih cjelina prezentira se namještaj i sve ono što je u pratećem dijelu kao proizvod povezano s uređenjem interijera, a posbena poslastica ovogodišnje Ambiente je i dizajn zona, zaključila je.

Vrata sajma bit će otvorena posjetiteljima do nedjelje.