Počeo 4. Forum obiteljskog smještaja

Počeo 4. Forum obiteljskog smještaja

Sanjin Strukic/PIXSELL

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma više od 1000 sudionika u petak i subotu razgovrat će o temama i problemima koji su vezani za obiteljski smještaj. Na otvaranju foruma skup su pozdravili ministar turizma Gari Kappelli te zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Olivera Majić.

Grad Zagreb prepoznao je važnost pružanja ovakve turističke usluge. Prvi put u kontinentalnoj Hrvatskoj održava se druženje davatelja turističke usluge koju svakako treba poduprijeti. Naglasila je u svom govoru zamjenica zagrebačkog gradonačelnika  Olivera Majić.


Ovo sada već tradicionalno , četvrto okupljanje, davatelja ovakve turističke usluge je važno naglasio je ministar turizma Gari Kappelli. Naime, priprema se nova zakonska regulativa u kojoj će ministarstvo pomoći kako bi se čim lakše na još veću brazinu podigla ponuda koja je u Hrvatskoj došla do maksimuma. 

U svakom slučaju zaključio je Kappelli onbiteljski smještaj dobit će na raznovrsnosti i novoj kvaliteti što je na pragu nove turističke sezone itekako važno.