Prijavite probleme s prijamom!

Prijavite probleme s prijamom!

foto: Željko Lukunić/PIXSELL

Budući da želimo da nas čujete jasno, glasno i bez smetnji, pomozite nam da "izliječimo" prijam signala tamo gdje su problemi. Javite se nama ili tvrtki "Odašiljači i veze" i nastojat ćemo ukloniti moguće smetnje.

Posljednje pritužbe stigle su nam iz Utrine i iz Mamutice u Travnom. Međutim, zbog općih primjedbi (bez adrese i kontakta), od "Odašiljača i veza" ne možemo tražiti konkretan odgovor. Stoga Vas molimo da nam, imate li smetnji u prijamu signala Radio Sljemena, to javite na radio_sljeme@hrt.hr uz točnu adresu, broj telefona i opis smetnji.

Iz OiV-a stanarima Utrine i Travnog poručuju:

"Rad odašiljača Radio Sljeme je uredan, nadziran i bez promjena koje bi mogle utjecati na pogoršanje prijma kroz dulje vrijeme (svi radovi na održavanju izvode se uglavnom noću, osim interventnih popravaka), a također sustavno evidentiramo i pratimo i sve pritužbe slušatelja. Iz Travnog u ovoj godini nije bilo javljanja izravno na Kontakt centar OIV-a, a do sada nismo imali slučaj, niti bi to bilo za očekivati, da bi signali mobilnih mreža utjecali na individualni prijam u FM području (VHF), za razliku od smetnji u TV prijmu (UHF područje), pod određenim uvjetima i okolnostima. Molimo da uputite slušatelje s poteškoćama da se s potrebnim podatcima jave izravno na besplatni 0800-0897 ili mailom na Problemi_prijam@oiv.hr, kako bi mogli provjeriti o čemu se radi, ako postoje eventualno smetnje iz okoliša, te po procjeni poduzeti daljnje aktivnosti."