Radovi na novim objektima za mjesne odbore

Radovi na novim objektima za mjesne odbore

Patrik Macek/PIXSELL

Nove objekte za Mjesne odbore dobit će mjesta Kučilovina i Sesvetske selnica dok je u Popovcu rekonstruirana glavna cesta, Vugrovečka ulica. Sve te radove oko Sesveta obišao je gradonačelnik Milan Bandić.

Prvi teren koji je posjetio gradonačelnik bio je Mjesni odbor Kučilovina, na čijem su novom objektu počeli radovi. Vrijedni su oko 3 milijuna kuna, a objekt će biti na tri etaže veličine 400 kvadrata

To je jedan od rijetkih domova u mjesnim odborima Sesveta koji nije obnovljen. Koristit će ga mjesni odbor, vatrogasci i svi zainteresirani, istaknuo je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Sesvete, Stjepan Kezerić.

Južnije, u Sesvetskoj Selnici, i tamošnji će mjesni odbor, zajedno s DVD-om dobiti novu zgradu. Uz objekt od 300 kvadrata napravljeno je i betonsko nogometno igralište te park za djecu, a sveukupno je utrošeno oko 5 milijuna kuna, Koristit će ga, najvećim dijelom, vatrogasci, malonogometni klub, organizirat ćemo razne prezenracije, slavit će se rođendani i tako dalje, napomenuo je predsjednik Vijeća Mjesnog odbora, Stjepan Nedeljko.

A između Kučilovine i Sesvetske Selnice, u Popovcu, rekonstruirana je Vugrovečka cesta u duljini od 360 metara, Radit će se i semafor, naš parking, okoliš mjesne samouprave će se urediti. Radi se puno, aktivni smo i nadam se da ćemo još više napraviti za naše mjesto, rekla je predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Popovec, Ljiljana Kutleša.