Sajamska manifestacija "Domaće je domaće" u Zagrebu traje do petka

Sajamska manifestacija "Domaće je domaće" u Zagrebu traje  do petka

Patrik Macek/PIXSELL

U organizaciji Udruge branitelja proizvođača Panonija na Trgu bana Josipa Jelačića do petka će se održavati sajamska manifestacija "Domaće je domaće". Na otvaranju manifestacije uz gradonačelnika Milana Bandića bio je i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Na središnjem trgu našega grada narednih dana prodavati će se tradicijski proizvodi iznimne kvalitete. Oni su plod svakodnevnog rada branitelja proizvođača Panonija koji su se predstavili na 100 – tinjak štandova na kojima se mogu kušati i kupiti poznate slavonske delicije, kuleni, kolači, med, vino, voćna rakija, tradicijske rukotvorevine i još mnogo toga.

Ministarstvo Hrvatskih branitelja u potpunosti podržava sve oblike ovakvih sajmova i trud 300 članova Udruge branitelja proizvođača Panonija koji su do sada uspješno nastupali na 60 sajmova diljem Lijepe naše. Poručio je ministar branitelja Tomo Medved i nastavio:
-Na nama je da to financijski podupremo i u budućnosti te na taj način braniteljima omogućimo rad na proizvodima kojih na tržištu nema previše-

Ovakva prodaja potpuno ekoloških proizvoda vrlo su važni i za turističku promidžbu. Poglavito je to vidljivo u vrijeme kada se sajmovi održavaju tijekom turističke sezone na obali kada je pojačana potreba za dodatnim proizvodima.