Što sve nudi Zagrebačka županija?

Što sve nudi Zagrebačka županija?

Davor Puklavec/PIXSELL

Najbolje što Zagrebačka županija nudi obuhvaćeno je njezinim novim promotivnim video sportom. U četiri minute sažeta je tradicija, kultura, manifestacije i događaji koji turistima mogu pomoći da se što bolje upoznaju s ponudom županije.

Prirodne ljepote, dvorci, narodna nošnja, različite manifestacije, samo je maleni dio onoga što se može vidjeti u promotivnom spotu Zagrebačke županije - Obuhvatili smo svaki segment Zagrebačke županije. Nastojali smo izdvojiti ključne oblike turizma na našem području - rekla je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Spot je napravila dobitnica Emmy-ja za reportažu o Hrvatskoj, Ashley Colburn - Bilo je puno posla. Na svakoj fešti, a u Zagrebačkoj županiji ih je puno, ja ili moj tim je bio tamo. Spot smo radili cijelu godinu.  

Jastrebarsko, Dugo selo te Velika Gorica, među ostalim, su u spotu. Velikogorički gradonačelnik, Dražen Barišić ponosan je na ono što njegov grad nudi - Velika Gorica je generator turizma Zagrebačke županije bez obzira što županija nudi različite oblike turizma. Ipak, Velika Gorica sublimira sve to, posebice kroz zračnu luku.

Spot možete pogledati ovdje.