Sukob Prgometa i Bandića je farsa za javnost

Sukob Prgometa i Bandića je farsa za javnost

Sanjin Strukic/PIXSELL

Jučerašnji sukob između predsjednika Gradske skupštine Drage Prgometa i gradonačelnika Milana Bandića najobičnija je farsa i predstava za javnost, poručili su u zagrebačkom SDP-u. U stranci smatraju da su te dvije političke opcije po svom djelovanju vrlo slične.

 U stranci smatraju da su te dvije političke opcije po svom djelovanju vrlo slične te da će - koliko je god to moguće - jedni drugima čuvati leđa.

Građani moraju znati da je jučerašnji sukob zbog načina održavanja sjednice gradske skupštine između Drage Prgometa i Milana Bandića predstava za javnost, tvrde u zagrebačkom SDP-u. HDZ i Milan Bandić tri godine jedni drugima čuvaju leđa, a sada se želi prikazati HDZ-ovo distanciranje od gradonačelnika Bandića pred parlamentarne izbore, rekao je predsjednik gradskog SDP-a Gordan Maras 

-To naravno neće biti tako u stvarnosti jer su tisuće HDZ-ovaca uhljebljeni u Holdingu, i tisuće njih imaju koristi od Milana Bandića i ovo je samo jedna mala predstava za javnost koju mi ne želimo dopustiti-. 

Maras je uputio kritiku Vladi i gradskoj vlasti, rekavši da nisu uplatili gotovo nikava financijska sredstva za obnovu oštećenih zgrada u centru grada koje su stradale u potresu.

-U najkraćem mogućem roku  treba donijeti zakon koji će definirati financijsku pomoć zagrepčanima-, dodao je Maras.