Tomašević imenovano novo Upravno vijeće bolnice Srebrnjak!

Tomašević imenovano novo Upravno vijeće bolnice Srebrnjak!

Goran Stanzl/PIXSELL

U Upravno vijeće bolnice Srebrnjak imenovana u četiri nova člana, za predsjednika imenovan je Goran Tešović, a za članove Darko Velimir Vrdoljak, Daniela Širinić i Snježana Pavlovski, kazao je gradonačelnik na redovitoj konferenciji za novinare.

To znači da se uskoro može očekivati sjednica novog Upravnog vijeća i raspisivanje novog natječaja za ravnatelja bolnice, dodao je Tomašević.

Gradonačelnik je izvijestio i o novim imenovanjima u upravna vijeća Kliničke bolnice Sveti duh, Doma zdravlja Zagreb Istok, Poliklinike za srčane bolesti i Specijalne bolnice Goljak.

Za predsjednika Upravnog vijeća bolnice Sveti duh imenovan je Darko Kaštelan i tamo također se uskoro može očekivati raspisivanje natječaja za ravnatelja budući da aktualnom mandat istječe u siječnju, rekao je Tomašević.

Vezano za dodjelu novčane pomoći za oštećene obiteljske kuće u potresu, Tomašević je kazao da je na drugom pozivu bilo 834 prijave, te da će ukupno u ovoj godini za tu namjenu biti isplaćeno oko 22 milijuna kuna.

Najavio je i treći poziv čime će se ukupan iznos popeti na oko 30 milijuna kuna.

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec izvijestila je o osnivanju radne skupine koja će se baviti organizacijom i pripremom Adventa u Zagrebu.

Radna skupina koordinirati će između gradskih ureda, turističke zajednice i niza zainteresiranih strana radi što bolje organizacije i izvedbe Adventa, kazala je Dolenec.